R

Mensen houden meer dan ooit van vaste waarden. De maatschappij is de jongste jaren zo sterk veranderd dat ze een grote behoefte hebben aan ankerpunten en houvast. Tegelijk zijn mensen ook volop op zoek naar authenticiteit. Tal van voorbeelden illustreren dat. Zelfs een potje met een rood-wit geblokt deksel lijkt in de ogen van veel mensen confituur een authentieke smaak te geven.
Bij Renaissance is authenticiteit geen verpakking. Vakmanschap en traditie zijn het levensbloed van het bedrijf. 
Al meer dan vijftig jaar vervaardigen we zitmeubelen van topklasse met een sterke persoonlijkheid.  Dit in zowel klassieke en eigentijdse maar vooral tijdloze collecties.  Hiervoor kunnen we rekenen op de ervaring van onze mensen die met zeer veel liefde en oog voor detail te werk gaan. 

Tijdloos

Bij Gedelux zijn onze meubels tijdloos. Zowel het ontwerp als de robuuste afwerkingen zorgen ervoor dat jou meubels klasse uitstralen! 

Ontdek meer over Gedelux

Stijlvol Modern

Renaissance maakt met dezelfde combinatie van authentiek vakmanschap en moderne technologie als Gedelux tijdloze en fraai vormgegeven eigentijdse zitmeubelen.

Ontdek meer over Renaissance

Projects

News

Nieuwe website

Onze nieuwe website staat online!
Voor onze klanten hebben wij speciaal een extra hoekje op deze site gecreëerd. Vul bij 'Mijn account' uw gegevens in en krijg meteen toegang tot de pagina's die u zoekt (enkel voor professionelen).
Interesse om ook een login te bekomen?
Mail naar info@renaissance.be en wij helpen u snel verder!

hib

Sinds 7 april 2016 is Renaissance de trotse bezitter van het label HANDMADE IN BELGIUM.
Met het authenticiteitslabel HANDMADE IN BELGIUM erkent UNIZO de makers van authentieke en ambachtelijke kwaliteitsproducten.
Op www.handmadeinbelgium.com kan u hier meer over lezen.